GRILLHUIS BRUGGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Grillhuis Brugge. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 17:40 Zuur vlees !
24 mei 2024 om 21:38 Prima in orde!! Na bestelling afgehaald na online bestelling, was perfect op tijd klaar!
14 mei 2024 om 15:09 Veel lekker. Bedankt.
24 apr 2024 om 23:50 Canceled my order after 50 min of waiting for food
31 mrt 2024 om 10:30 2uur wachten is er toch wel over, zelfs voor een zaterdag.
16 mrt 2024 om 22:59 Ik heb al beter gekregen van hen. Mijn vlees was uitgedroogd en ik vroeg kip maar er zat ook ander vlees tussen deze keer was het veel geld voor wat we gekregen hebben
4 mrt 2024 om 22:40 Het eten was heerlijk en het was warm,juist dat het wel veel geld is voor het eten
28 feb 2024 om 19:38 Pitta was koud,2 sausjes besteld 1 gekregen,zeer weinig en lag al tussen de pitta,vlees was taai en 3 ringetjes ui en kwart blaadje sla is wel zeer weinig als je die als extra moet bestellen en betalen,alsook de sausjes. Cola was wel lekker fris!
17 feb 2024 om 22:24 Kapsalon was goed van kwaliteit. De levering duurde voor slechts 1km echter 10minuten daar er een volledige route van 3km rond gereden werd en het eten niet helemaal warm aankwam. De grill heeft goed kwaliteit geleverd, de vervoerder wat minder
13 feb 2024 om 17:45 One of the best pita kebab
10 feb 2024 om 22:41 Goed. Heel vriendelijk ,het eten is lekker maar het mag iets warmer zijn
10 feb 2024 om 16:23 Zeer vriendelijke driver